Glazenwasser Lelystad

Zoek je een glazenwasser in de buurt? Mijn naam is Marco en ik kom en woon in Lelystad en ben dus een glazenwasser uit Lelystad. Ik was al meer dan 35 jaar de ramen in Lelystad en ben dus een bekent gezicht. Zoek je een glazenwasser die de ramen voor particulieren in Lelystad wast, dan kun je contact met me opnemen. Wis je dat de prijs omlaag gaat als er meer mensen in de straat de ramen door mij laten wassen?

Glazenwasser lelystad

Glazenwassen met de hand

Ramen zemen doe ik met de hand. Gewoon met glazenwassers spullen zoals raamwisser en glazenwassers lader. Natuurlijk was ik ook de kozijnen mee. Ook voor extra diensten zoals het wegkrabben van verf rest op de ramen kun je bij mij terecht. Ik spreek vloeiend Nederlands wat ik ben gewoon in Nederland geboren. Wel zo makkelijk voor de communicatie. 

Professioneel glazenwassers materiaal

In de eerste instantie zou je denken dat alle glazenwassers professioneel glazenwassers materiaal gebruiken. Helaas worden veel daken, dakranden of kozijnen beschadigd door laders en ander materiaal dat door werkers aan je huis worden gebruikt. Ik gebruik beschermingsmaterieel voor de lader op de dak of tegen je kozijnen. Maar ik gebruik nog meer bescherming zoals voor kwetsbare stenen of serres. Neem contact met me op voor meer uitleg.

Professioneel vier-taps filters met twee membranen!
Zonnepanelen laten reinigen Lelystad professioneel zonnepanelen reiniger schoonmaken van zonnepanelen Het schoon laten maken van zonnepanelenstad

Professioneel zonnepanelen laten wassen

Mijn stelen buigen niet door. Hierdoor kan ik de zonnepanelen wassen zonder een lader te gebruiken. Bovendien gebruik ik hier ook de telewach mobiele filters voor om heel veel en lang te kunnen spoelen zonder dat er vuil zoals kalk of gloor resten op de panelen worden gespoten zoals dit het geval is met kraanwater. Word het schoorsteenveger die het als extra werk erbij doet of de glazenwasser met professioneel apparatuur? 

Formulier

Contactformulier

Afrekenen voor het glazenwassen

Glazenwasser Lelystad betaald

Vul het bedrag in dat je wilt voldoen.